Sunt un om amarat, care abia isi duce traiul de la o zi la alta. impreuna cu sotia si cu cei trei copii, traiesc in conditii groaznice. O camaruta ingusta ne tine loc si de dormitor si de bucatarie. Eu de meserie sunt sofer profesionist, insa nu mai
Sunt un om amarat, care abia isi duce traiul de la o zi la alta. impreuna cu sotia si cu cei trei copii, traiesc in conditii groaznice. O camaruta ingusta ne tine loc si de dormitor si de bucatarie. Eu de meserie sunt sofer profesionist, insa nu mai lucrez de ceva timp. Am avut un accident in urma caruia am ramas fara un picior, iar acum sunt nevoit sa-mi intretin familia dintr-o pensie de 140 de lei si din alocatiile copiilor.
Am primit de la socrii mei un teren de doua sute de metri patrati, ca mostenire. As vrea si eu sa imi construiesc o casa, insa din pensia pe care o am este imposibil. Am incercat sa-mi gasesc un loc de munca, sa mai castig si eu ceva bani in plus, dar nimeni nu are nevoie de un om infirm.
M-am gandit sa apelez la aceasta modalitate, cu speranta ca voi reusi sa gasesc pe cineva care sa ma poata ajuta in vreun fel. Poate sunt persoane care au materiale de constructie de care nu mai au nevoie si mi le pot da mie. Orice sprijin, cat de mic, pentru mine ar conta.


Puiu Alexandru, Ploiesti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.