CFR Cluj a facut un pas urias spre finala Cupei UEFA Intertoto, invingand la Vilnius, aseara, echipa locala, Zalgiris, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Florin Dan si Adrian Anca. La inceputul meciului, delegatul UEFA a discutat cu oficia

CFR Cluj a facut un pas urias spre finala Cupei UEFA Intertoto, invingand la Vilnius, aseara, echipa locala, Zalgiris, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Florin Dan
si Adrian Anca.

La inceputul meciului, delegatul UEFA a discutat cu oficialii gazdelor pe tema sumelor imense, in jur de un milion de dolari, pariate in ultimele doua zile pe victoria CFR-ului. ""Noua nu ne-a reprosat nimeni nimic, dar am inteles ca ei ar fi fost suspectati. Totul s-a desfasurat la inceputul meciului"", a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Pana la urma, CFR Cluj s-a impus fara dubii, in fata a putin peste 2.000 de spectatori.
TENSIUNE. Prima repriza a fost salvata de golul lui Florin Dan (a€™37), care a sutat de la 14 metri in poarta gazdelor. Zalgiris a reusit egalarea, prin rezerva Osipovici (a€™72). Rezervele au decis soarta meciului. La prima atingere a balonului, Turcu a obtinut penalty-ul pe care Coroian l-a ratat, dar Anca a impins mingea respinsa in plasa, aducand victoria. La meciul-retur de duminica, Dorinel Munteanu nu va evolua, el primind ieri al doilea cartonas galben. ""Mi-a fost teama de oboseala si de pierderea concentrarii, dar echipa a facut si acum un meci bun si a obtinut o victorie importanta"", a declarat veteranul echipei. CFR a evoluat in formula: Turcas - Panin, Jula, Milosevici, D. Toma - Fl. Dan, D. Munteanu (a€™73 Minteuan), Coroian, Oncica (a€™73 Turcu) - Tilinca (a€™66 Anca), Bruncevici. In cealalta semifinala, Wolfsburg - Lens 0-0.

DORINEL VA MAI FI CONVOCAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.