La Rapid, Adunarea Generala s-a organizat marti, dar se va tine si vineri. Probabil asa gandesc oficialii gruparii din Giulesti ca echipa isi poate atinge mai usor obiectivele pentru noul sezon: o clasare mai buna ca in editia trecuta de campionat si
La Rapid, Adunarea Generala s-a organizat marti, dar se va tine si vineri. Probabil asa gandesc oficialii gruparii din Giulesti ca echipa isi poate atinge mai usor obiectivele pentru noul sezon: o clasare mai buna ca in editia trecuta de campionat si o figura cat mai frumoasa in Cupa UEFA.
Marti seara s-a tinut "doar 75 la suta din Adunarea Generala", a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele executiv al clubului giulestean, Dinu Gheorghe, acesta adaugand ca restul de 25 la suta va avea loc vineri! Oficialul rapidist a precizat ca in cadrul Adunarii Generale de 75 de procente s-a discutat despre obiectivul echipei si despre bugetul pentru noul sezon. Astfel, Rapid va avea ca obiectiv o clasare "mai buna fata de sezonul trecut" si o evolutie cat mai lunga in Cupa UEFA. Pentru aceste "sarcini de serviciu" trasate de sefi, echipa va avea alocat un buget de 3,5 milioane de euro. "Nu ne intereseaza ce buget a anuntat Dinamo. Pe teren se joaca 11 la 11 si, in plus, conteaza si ce faci cu banii", a dorit boss-ul Rapidului sa "elimine" discrepanta dintre bugetul anuntat de clubul din sos. stefan cel Mare si cel al echipei de langa Podul Grant. in ceea ce priveste campania de achizitii, "Vama" s-a declarat satisfacut, cei patru jucatori nou veniti - Mara, Minca, E. Dica si R. Stancu, prezenti si ei la conferinta - costand gruparea visinie suma de 300.000 de euro. La randul sau, antrenorul Razvan Lucescu a declarat: "Echipa mea are atuul omogenitatii. Sunt multumit de lot, toate posturile fiind acoperite. Le-am cerut baietilor sa se bata pentru titlu si Cupa".
Despre meciul de astazi din Cupa UEFA, programat de la ora 20.15, in Giulesti, cu Sant Julia, putine cuvinte. Doar Mara a mentionat ca, in lipsa unor titulari, el poate evolua pe orice post, inclusiv portar sau fundas lateral. Totul este sa-l bage antrenorul pe teren. Este de inteles aceasta detasare, dupa ce, in urma cu doua saptamani, bucurestenii s-au impus cu 5-0. Pentru Rapid, greul urmeaza, insa, din turul III preliminar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.