Presedintele Traian Basescu merge la mare fara a deranja circulatia rutiera.
Desi "consacrat" in ochii publici ca "marinarul", Basescu a ales in ultima vreme sa se deplaseze cu elicopterul, impuscand astfel doi iepuri dintr-o lovitura: scapa
Presedintele Traian Basescu merge la mare fara a deranja circulatia rutiera.
Desi "consacrat" in ochii publici ca "marinarul", Basescu a ales in ultima vreme sa se deplaseze cu elicopterul, impuscand astfel doi iepuri dintr-o lovitura: scapa de aglomeratie si ajunge si repede la destinatie. De duminica pana marti seful statului si familia sa au petrecut o minivacanta la Neptun. Presedintele s-a cazat la vila Lotus, de la RA-APPS, impreuna cu sotia sa, Maria, cu fiica sa Ioana si cu sotul acesteia, Bodo. Luni seara, familia Basescu a iesit la restaurantul Ciresica din Neptun, unde au urmarit neobservati de ceilalti turisti programul de cantece si dansuri folclorice din Ardeal. Doar cand Gil Dobrica si-a inceput recitalul si familia presedintelui a iesit la dans, turistii din restaurant au vazut cu cine se distreaza cot la cot. Martorii de la Ciresica sustin ca familia Basescu s-a simtit foarte bine, Ioana facandu-le la un moment dat poze parintilor asezati la masa. Gil Dobrica a cantat impreuna cu ginerele presedintelui Basescu, langa masa acestora. Marti Traian Basescu nu a iesit la plaja, ramanand in vila, iar dupa-amiaza a plecat inapoi la Bucuresti, bineinteles tot cu elicopterul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.