Meteorologii avertizeaza ca valul de caldura care a lovit Romania nu si-a atins inca apogeul. Daca temperaturile maxime de ieri s-au situat in jurul valorilor de 34... 35 de grade Celsius, astazi mercurul termometrelor ar putea trece cu mult peste 36
Meteorologii avertizeaza ca valul de caldura care a lovit Romania nu si-a atins inca apogeul. Daca temperaturile maxime de ieri s-au situat in jurul valorilor de 34... 35 de grade Celsius, astazi mercurul termometrelor ar putea trece cu mult peste 36 de grade Celsius, in zonele de campie.
Ca si in ultimele 24 de ore, Capitala va suferi din greu, aflandu-se pe lista oraselor care raporteaza maxime de temperatura. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie sustin ca precipitatii nu vor cadea decat izolat, la munte. Potrivit acestora, canicula nu se va domoli pana duminica. (Catalin Ionita)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.