Adrian Minune, fost De Vito pentru un sezon, si-a strans marti seara prietenii la Mamaia, pentru a sarbatori faptul e din nou fericit tatic. si mare ii este "bucuria vietii sale", asa cum suna jumatate din piesele pe care le canta, caci "jumatatea
Adrian Minune, fost De Vito pentru un sezon, si-a strans marti seara prietenii la Mamaia, pentru a sarbatori faptul e din nou fericit tatic. si mare ii este "bucuria vietii sale", asa cum suna jumatate din piesele pe care le canta, caci "jumatatea vietii lui", Cati , a dat nastere unui baietel de 3,200 kg, luni, la Spitalul Filantropia din Capitala. Solistul, tata a doua fete (Carmen in varsta de 7 ani si Adriana ce tocmai a implinit 2 ani) isi dorea mult un baiat. El le-a marturisit prietenilor, inca din clipa in care a aflat faptul ca cea cu care are o relatie de 12 ani - Cati - e insarcinata, ca va avea sigur un baiat. La petrecerea ce a avut loc marti seara la Hanul Satului din Satul de Vacanta (Mamaia), Adrian a plans de fericire, spre uimirea tuturor celor prezenti. Formatia sa a fost coplestita de bancnote primite din public, bani care au curs pana in zori ca dedicatii pentru baiatul sau care, mai mult ca sigur, va purta numele de Florentin Adrian.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.