Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vandut, marti, prin licitatie publica, activele societatii debitoare Azochim Savinesti, pentru suma de 7,699 milioane de dolari (din care 1,229 milioane dolari TVA), aceasta fiind cea mai
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vandut, marti, prin licitatie publica, activele societatii debitoare Azochim Savinesti, pentru suma de 7,699 milioane de dolari (din care 1,229 milioane dolari TVA), aceasta fiind cea mai mare suma incasata vreodata de AVAS in cadrul unei singure licitatii publice.
Potrivit unui comunicat al AVAS, activele au fost cumparate de societatea GA-PRO-CO Chemicals Bucuresti, iar licitatia s-a desfasurat in conditii de maxima transparenta si operativitate, la proceduri participand inclusiv conducerea societatii Azochim.
Azochim este o societate comerciala mare, cu un capital social total de peste 37 milioane lei RON. Obiectul sau de activitate consta in producerea ingrasamintelor chimice pe baza de azot.
Pentru pastrarea si consolidarea obiectului de activitate al societatii si pentru conservarea unui numar cat mai mare de locuri de munca, AVAS a organizat vanzarea "in bloc" a activelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.