Oleg Protasov, aflat in fata debutului oficial ca antrenor la formatia din Ghencea, a declarat ca in Irlanda este vazut ca un mare inamic, deoarece a inscris un gol impotriva reprezentativei acestei tari la Euro 1988, eliminand-o din competitie. "Acu
Oleg Protasov, aflat in fata debutului oficial ca antrenor la formatia din Ghencea, a declarat ca in Irlanda este vazut ca un mare inamic, deoarece a inscris un gol impotriva reprezentativei acestei tari la Euro 1988, eliminand-o din competitie. "Acum, serios vorbind, este primul meci al echipei mele in noul sezon. Credem in fortele noastre, dar stim ca nu va fi usor. Este alt lucru decat la Olympiakos Pireu. Steaua a aratat anul trecut ca poate, a capatat experienta si acest lucru ne va ajuta. Nu ma intereseaza declaratiile antrenorului de la Shelbourne, este problema lui ce vorbeste despre Steaua. Toate sunt vorbe, meciul se joaca pe teren", a spus Protasov (foto, in dreapta).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.