Inceputa la 4 iulie, caravana "Vrei Teo, ai Teo!" a vizitat deja cateva orase unde peripetiile
s-au tinut lant. si totul a inceput la Brasov, unde Teo si Tanta au dat mai intai o fuga la spital, pentru a-l salva pe Mita de la Hi-Q. De altfel
Inceputa la 4 iulie, caravana "Vrei Teo, ai Teo!" a vizitat deja cateva orase unde peripetiile
s-au tinut lant. si totul a inceput la Brasov, unde Teo si Tanta au dat mai intai o fuga la spital, pentru a-l salva pe Mita de la Hi-Q. De altfel, nici la Timisoara sau Cluj, Teo si echipa ei nu au scapat de situatii hazlii. in fiecare din locurile vizitate, caravana a avut mare ecou si a fost primita cu bratele deschise...
Caravana "Vrei Teo, ai Teo!", demarata de Pro TV, a cucerit inimile romanilor in orasele pe care le-a vizitat, dar nu a fost ocolita de peripetii. Chiar la prima destinatie, Brasov, o situatie cu totul neprevazuta a dat peste cap planurile echipei lui Teo. Membrii trupei Hi-Q s-au oferit sa fie ghizi, numai ca Mita a avut o criza de apendicita. Asa ca Teo l-a dus repede la spital, unde l-a internat de urgenta. Nu mica le-a fost mirarea pacientilor, care s-au bucurat sa o vada, unul dintre ei exclamand: "Vai, doamna Teo, si aici faceti emisiune?".
si la a doua oprire a caravanei, in Timisoara, Teo si echipa ei au fost luati prin surprindere. Aici, pe unul din blocuri statea scris mesajul "De aici va privim! Aici va primim", insotit de o camasa mare si alba insemnata "ECHIPA TEO" si trei sosetele de bebelus vopsite in culorile PRO TV.
Darnici pana peste masura si la fel de microbisti, timisorenii
i-au daruit lui Teo fulare cu Poli Timisoara, flori si un catel de plus care canta o melodie a lui Barry White. Impresionata, Teo le-a facut la randul ei cadouri: un inel si multe autografe. in schimb, la Cluj, cel de-al treilea oras vizitat de Teo, punctul culminant a fost intalnirea cu fanii, ce s-a petrecut in Piata Avram Iancu. A fost nevoie chiar de sprijinul Jandarmeriei, caci patru mii de ardeleni au vrut sa-si vada prezentatoarea preferata.
Peripetiile lui Teo si ale colegilor ei de caravana la Cluj vor putea fi vazute de telespectatori duminica, la Pro TV, cu incepere de la orele 17.30. Iar urmatoarele orase de pe traseu in care va poposi caravana "Vrei Teo, ai Teo!" sunt Iasi si Constanta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.