La plecarea delegatiei campioanei spre Dublin, patronul Stelei, Gigi Becali, a promis: "Este primul pas, incep sa bat la Europa. Plec sa bat Europa". Tot oficialul "militarilor" a mentionat ca gruparea din bulevardul Ghencea va fi doar a Romaniei si
La plecarea delegatiei campioanei spre Dublin, patronul Stelei, Gigi Becali, a promis: "Este primul pas, incep sa bat la Europa. Plec sa bat Europa". Tot oficialul "militarilor" a mentionat ca gruparea din bulevardul Ghencea va fi doar a Romaniei si a familiei Becali. "Chiar daca voi da gratis clubul, il voi da doar nepotilor mei", a comentat patronul stelist. Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost destul de rezervat in ceea ce priveste advesarul: "Shelbourne nu joaca asa cum ne-am obisnuit sa spunem ca o fac britanicii, este o echipa care pune mingea jos si care practica un fotbal european. Sub nici o forma nu se poate compara cu o echipa englezeasca".
MM a afirmat ca Steaua por-neste cu prima sansa in disputa de astazi: "Suntem favoriti, insa niciodata nu se stie. si Hajduk Split a plecat favorita anul trecut si a fost eliminata la Dublin".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.