Ambasada Lituaniei de la Budapesta a anulat vizele acordate initial jucatorilor sarbi Bruncevic, Mijin si Milosevic pentru deplasarea de la Vilnius, in vederea meciului Zalgiris - CFR Cluj. "Cetatenii din afara Uniunii Europene au nevoie de viza de i
Ambasada Lituaniei de la Budapesta a anulat vizele acordate initial jucatorilor sarbi Bruncevic, Mijin si Milosevic pentru deplasarea de la Vilnius, in vederea meciului Zalgiris - CFR Cluj. "Cetatenii din afara Uniunii Europene au nevoie de viza de intrare in Lituania. Dupa rugaminti indelungate, am primit asigurari ca vom capata vizele. intre timp, am reusit sa vorbesc si eu la Vilnius, iar cei de acolo au trimis invitatiile. Ni s-a solicitat, insa, si stampila Oficiului de Emigrari a Ministerului de Externe al Lituaniei, operatiune ce dureaza minimum doua zile", a spus presedintele clubului ardelean, Ioan Muresan (foto). El a adaugat: "Asta e un tratament bolsevic la care am fost supusi. Este posibil sa fie facut chiar de cei din Vilnius. Ar putea fi un razboi psihologic. Daca nu dadeau vize intregii echipe, ce faceam, pierdeam meciul prin neprezentare?".
Pana la urma, dupa ce forul fotbalistic european a intervenit, jucatorii sarbi au primit acceptul de a face deplasarea cu echipa in Lituania, ei urmand a primi viza direct pe aeroportul din Vilnius.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.