Municipiul Deva plateste, incepand de astazi, dobanda aferenta celui de-al optulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate, conform unui comunicat remis Bursei de Valori. Rata dobanzii pentru cel de-al optulea cupon este de 20 la suta pe an,
Municipiul Deva plateste, incepand de astazi, dobanda aferenta celui de-al optulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate, conform unui comunicat remis Bursei de Valori. Rata dobanzii pentru cel de-al optulea cupon este de 20 la suta pe an, iar valoarea dobanzii, de 1,768444 lei pe obligatiune. Plafonul maxim de plata in numerar pentru persoanele juridice este de 3.000 de lei. Pentru cel de-al noualea cupon al obligatiunilor Deva, rata dobanzii este de 10 la suta pe an. Data de referinta pentru al noualea cupon este 21 octombrie 2005, iar data de plata este 26 octombrie. Valoarea dobanzii celui de-al noualea cupon este de 1,769444 lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.