Pilotul scotian de Formula 1, David Coulthard, a fost amendat cu 20 de euro, pentru ca a traversat, la bordul monopostului sau, podul Bogazici, care face legatura intre partea europeana si asiatica a orasului Istanbul, fara sa plateasca taxa. "Pilotu
Pilotul scotian de Formula 1, David Coulthard, a fost amendat cu 20 de euro, pentru ca a traversat, la bordul monopostului sau, podul Bogazici, care face legatura intre partea europeana si asiatica a orasului Istanbul, fara sa plateasca taxa. "Pilotul a fost detectat de sistemul automat de trecere in timp ce traversa podul Bosforului cu monopostul sau de Formula 1. El a fost amendat cu 33 de lire turcesti (20 de euro), iar amenda a fost trimisa echipei Red Bull din Turcia", se arata in procesul verbal. Doar presedintele turc, responsabilii de la drumuri si automobilele de interventie au permisiunea de a trece pe acest pod fara sa plateasca taxa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.