Dana Marijuana (foto) e insarcinata in patru luni. De doi ani de zile cantareata are o relatie cu un baiat minunat, care i-a schimbat viata si alaturi de care si-a gasit linistea. Ea ne-a marturisit ca de cand e gravida are mult mai multa energie si
Dana Marijuana (foto) e insarcinata in patru luni. De doi ani de zile cantareata are o relatie cu un baiat minunat, care i-a schimbat viata si alaturi de care si-a gasit linistea. Ea ne-a marturisit ca de cand e gravida are mult mai multa energie si se simte minunat in aceasta noua postura. "Este adevarat ca sunt insarcinata si probabil ma voi casatori, pentru ca amandoi ne dorim asta, dar inca nu am programat acest eveniment. Nu vreau sa vorbesc mai mult despre viata mea, pentru ca totul se va regasi povestit in versuri pe albumul pe care-l voi lansa in toamna. Acum sunt foarte ocupata cu colectia mea de bijuterii si accesorii pentru Summer Fashion, apoi din toamna o sa revin in lumea muzicii cu un album in care o sa povestesc tot ce mi s-a intamplat in aceasta perioada in care am lipsit de pe scena."
Faptul ca poarta un copil nu o impiedica sa revina pe scena. Ea a filmat deja un videoclip impreuna cu Andreea Antonescu pentru piesa "imi vad de viata mea" si a semnat un contract cu casa de discuri Roton.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.