Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) organizeaza pe 2 august 2005, o licitatie publica in vederea valorificarii unor bunuri aflate in proprietatea debitorului SC Amidip SA Calan, valoarea de pornire fiind evaluata la peste 20,54
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) organizeaza pe 2 august 2005, o licitatie publica in vederea valorificarii unor bunuri aflate in proprietatea debitorului SC Amidip SA Calan, valoarea de pornire fiind evaluata la peste 20,54 milioane de dolari (fara TVA), se mentioneaza intr-un comuniat emis de AVAS.
Aceasta masura a fost luata in conformitate cu prevederile OUG nr. 68/2005, pentru modificarea OUG nr. 3/2004 privind finalizarea investitiei Turnatoria de tuburi de presiune din fonta ductila, pe platforma Sidermet Calan si a OUG nr. 51/1998, privind valorificarea unor active ale statului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Cele doua active sunt Turnatoria de tuburi de presiune din fonta ductila (compusa din sistem cantarire tuburi, sistem corectie ovalitate, instalatie bituminare - acoperire interne + externe, masina de turnare PRH 14-28, cochile turnare tuburi, sistem rectificat interior, sistem rectificare mufa, sisteme taiere finala tuburi, sisteme manevrare tuburi, masina de turnare PRH 4-16, tester hidraulic, cuptor tratament termic TT, masina modelare miez, linie cimentare, sistem intretinere cochile, linie zincare, echipament laborator, piese de rezerva si consumabile) si Nucleu productiv Sidermet (compus din cladiri, teren in suprafata de 939.919,41 m.p., echipamente-vagoane si oale de turnare, poduri si grinzi rulante dispuse in hale, macarale dispuse pe amplasament, furnale si anexe, echipamente din dotarea CET, echipamente si constructii speciale tehnologice, autovehicule si motostivuitoare, rezervoare, echipamente si retele electrice, echipamente nedefalcate, investitii in curs).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.