Zaharul adaugat in cafea sau ceai reduce in mod semnificativ riscul de ingrasare, arata un studiu danez la care au luat parte 5.200 de barbati. "Daca punem cate doua bucati de zahar de fiecare data in cele cinci sau sase cafele sau ceaiuri pe care le
Zaharul adaugat in cafea sau ceai reduce in mod semnificativ riscul de ingrasare, arata un studiu danez la care au luat parte 5.200 de barbati. "Daca punem cate doua bucati de zahar de fiecare data in cele cinci sau sase cafele sau ceaiuri pe care le bem in medie pe zi, riscul de ingrasare este cu 40% mai mic", potrivit Finn Gyntelberg, de la clinica de medicina muncii din spitalul Bispebjerg. Acesta a precizat ca "nu este vorba decat de observatii si este nevoie de studii suplimentare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.