Un accident grav a avut loc ieri, la iesirea din Dej, soldat cu decesul a trei persoane si ranirea altor opt. M.D.R. (20 ani) din Dej, aflat la volanul unei Dacia Nova, depasea in jurul orei 7.30, intr-o curba cu vizibilitate redusa, o Dacia papuc co
Un accident grav a avut loc ieri, la iesirea din Dej, soldat cu decesul a trei persoane si ranirea altor opt. M.D.R. (20 ani) din Dej, aflat la volanul unei Dacia Nova, depasea in jurul orei 7.30, intr-o curba cu vizibilitate redusa, o Dacia papuc condusa de un coleg din firma. soferul a acrosat Dacia papuc, iar in urma impactului, Dacia Nova a intrat in plin intr-un grup de persoane aflate pe trotuar, dintre care doua au decedat pe loc - mama si fiica de 15 ani - iar un baiat de 12 ani a murit la spital. M.D.R. s-a rasturnat apoi cu masina peste alte doua autoturisme stationate, unde a surprins un sofer care isi umfla rotile, ranindu-l. Dacia papuc acrosata de Nova a intrat din plin in Aro care venea din sens opus, ocupantii sai fiind grav raniti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.