Cuplul Raluca Moianu & Marius Ancuta (Mario) au petrecut prima vacanta alaturi de fetita lor Mara Ilinca, in varsta de sase luni.
Cei trei au ales sa petreaca o saptamana departe de tumultul Bucurestiului si fara telefon mobil. Destinatia lo
Cuplul Raluca Moianu & Marius Ancuta (Mario) au petrecut prima vacanta alaturi de fetita lor Mara Ilinca, in varsta de sase luni.
Cei trei au ales sa petreaca o saptamana departe de tumultul Bucurestiului si fara telefon mobil. Destinatia lor: Bucovina. Numai ca aici, pe langa clipele minunate petrecute impreuna, au fost la un pas de dezastru, caci zona a fost cuprinsa de ape cu putin timp inaintea plecarii lor.
"Cum nu puteam iesi din tara, pentru ca Mara e prea mica pentru a calatori cu avionul, am ales ca destinatie Bucovina. Iar Mario si-a luat o alta masina, noul VW Passat, pentru ca cea dinainte nu era prea incapatoare (VW Bora, n.r.). Asa ca am putut sa luam dupa noi toate lucrurile necesare Marei, chiar si patutul ei", povesteste Raluca Moianu.
Saptamana petrecuta la Frasin, in Bucovina, unde au fost cazati la pensiunea "Casa Alba", a fost pentru cei trei o adevarata relaxare. Iar pentru mezina familiei, alintata si "Marut", a fost prima vacanta din viata ei.
si pentru ca tot suntem la capitolul premiere, Mara a mai inregistrat una: s-a dat in leagan. "Am avut noroc ca gazdele noastre aveau unul pentru copii mici, asa ca nu am putut rezista tentatiei de a o da in leagan pentru prima data", mai spune Raluca.
Chiar daca a fost scurta, vacanta lor nu a fost totusi lipsita de peripetii. si asta pentru ca, doar cu doua zile inaintea plecarii lor de acolo, locuri precum Manastirile Voronet, Sucevita sau Gura Humorului au inceput sa fie afectate de viitura apelor umflate de ploile abundente.
"Noi nici n-am avut habar ca sunt inundatii asa mari. Ne-am dat seama cand ne-au sunat parintii sa ne intrebe daca suntem bine", a mai adaugat vedeta TVR 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.