Compania Petrom intentioneaza sa introduca un nou sistem de administrare pentru unele benzinarii, care presupune transferul responsabilitatii pentru conducerea statiei catre parteneri desemnati si a declansat o campanie de recrutare pentru ocuparea a
Compania Petrom intentioneaza sa introduca un nou sistem de administrare pentru unele benzinarii, care presupune transferul responsabilitatii pentru conducerea statiei catre parteneri desemnati si a declansat o campanie de recrutare pentru ocuparea acestor posturi. Potrivit unui anunt al firmei, partenerii selectati vor fi responsabili de administrarea benzinariilor "pentru si din partea Petrom". Ei vor raspunde de relatiile cu furnizorii, logistica, recrutare si instruire de personal, controlul stocurilor, contabilitate, sub directa coordonare a conducerii Petrom. "Acesta este un proiect-pilot ce va fi implementat, pentru inceput, numai in statiile nou construite. Este un sistem aplicat cu succes la nivel international, in segmentul de petrol si gaze, care va asigura cele mai bune servicii pentru clienti. Ulterior, ar putea fi introdus, in mod gradual, si in celelalte statii", au declarat reprezentantii companiei.
Ei au mai spus ca, prin implementarea noii proceduri, Petrom este in continuare proprietarul tuturor bunurilor fixe. Totodata, compania va continua sa-si extinda segmentul de franciza, in care partenerii utilizeaza know-how-ul si produsele Petrom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.