Chiar daca s-a despartit de Calin Goia, fosta componenta a trupei Hi-Q, Dana Nalbaru, are in continuare grija de cariera ei solo. De aceea, vedeta va lansa in curand pe micile ecrane noul ei videoclip, realizat la piesa "Intra in joc". La filmari, ce
Chiar daca s-a despartit de Calin Goia, fosta componenta a trupei Hi-Q, Dana Nalbaru, are in continuare grija de cariera ei solo. De aceea, vedeta va lansa in curand pe micile ecrane noul ei videoclip, realizat la piesa "Intra in joc". La filmari, ce au avut loc in studiourile Castel Film si au fost coordonate indeaproape de regizorul Dragos Buliga, Dana a avut parte de vreme deosebit de frumoasa, dar si de o ploaie de vara menita sa mai "racoreasca" echipa de filmare. Asa ca, in curand, clipul "Intra in joc" al Danei va putea fi vizionat la televiziunile muzicale si nu numai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.