Maine, de la ora 18.30, la Sala Palatului, B1 TV impreuna cu ziarul "Curierul National" organizeaza spectacolul de caritate "intinde o mana de ajutor". Acesta e o parte dintr-o importanta campanie de ajutorare a sinistratilor din zonele grav afectate
Maine, de la ora 18.30, la Sala Palatului, B1 TV impreuna cu ziarul "Curierul National" organizeaza spectacolul de caritate "intinde o mana de ajutor". Acesta e o parte dintr-o importanta campanie de ajutorare a sinistratilor din zonele grav afectate de inundatii sub sloganul "Solidar cu Romania". Vor canta: Luminita Anghel, Laura Stoica, Blondy, Pepe, Pavel Stratan, Nicola, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Angela Similea, Ovidiu Komorniyk, Impact, Bere Gratis, Nelu Ploiesteanu, Ileana Ciuculete, Elisabeta Turcu, Nico, A.S.I.A., Anna Lesko, Andra, Mandinga si formatia Gloria - solista Mbela Nzuzi. Biletele se gasesc la Sala Palatului, magazinul "Muzica" si in reteaua Diverta. Pretul biletelor este de 150 de lei noi (1.500.000 de lei vechi) pentru VIP, 50 de lei noi (500.000 de lei vechi) si 25 de lei noi (250.000 de lei vechi).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.