Desi nu a stralucit in turneul din Franta, Dinamo a fost asteptata la sosirea in tara de circa 50 de fani zgomotosi, care au scandat, minute-n sir, numele echipei favorite. Mai mult, la iesirea din aeroport, Mihaita Plesan s-a "pricopsit" cu o torta,
Desi nu a stralucit in turneul din Franta, Dinamo a fost asteptata la sosirea in tara de circa 50 de fani zgomotosi, care au scandat, minute-n sir, numele echipei favorite. Mai mult, la iesirea din aeroport, Mihaita Plesan s-a "pricopsit" cu o torta, pe care i-a facut-o cadou un suporter in semn de bun venit in haita. "E incredibil. Parca am castigat o cupa europeana. Asta ne obliga sa dam tot ce avem mai bun pentru a-i multumi", a spus Plesan, care a fost completat de Petre: "Suporterii ne-au facut o surpriza extraordinara. Nu ma asteptam sa avem parte de o asa primire, mai ales ca am inregistrat trei infrangeri". La randul sau, tehnicianul Ioan Andone a precizat: "Sper sa castigam Supercupa pentru acesti suporteri minunati". in ceea ce priveste rezultate inregistrate in turneul din Franta, presedintele executiv al clubului, Ioan Becali, a mentionat: "Nu sunt suparat de rezultatele din Franta, ci sunt suparat mai mult de modul in care a fost organizat turneul. Jucatorii au acuzat oboseala si au si ei dreptate. Din punct de vedere tehnic, Dinamo e superioara multor echipe din Franta. Nu o spun eu, ci antrenorii echipelor cu care am jucat. Ne lipseste mentalitatea - si la asta vom lucra, incepand de la conducere si pana la ultima grupa de copii si juniori". intrebat de startul in campionat, Becali s-a aratat destul de ingrijorat de partida de la Galati, pe care o considera vitala pentru echipa sa. "Cel mai teama imi e de Galati. E prima deplasare. Otelul e o echipa care nu stiu daca are pretentii mari. Daca trecem de Galati, urmeaza doua meciuri acasa si inseamna ca vom avea un parcurs mai linistit si timp pentru a da moral jucatorilor", a conchis el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.