In aceste zile caniculare, bucurestenii ar fi bine sa evite centrul Capitalei unde nivelul de poluare este foarte ridicat. In zonele centrale ale orasului se inregistreaza, pe timp de canicula, depasiri ale concentratiilor maxim admise de gaze, m
In aceste zile caniculare, bucurestenii ar fi bine sa evite centrul Capitalei unde nivelul de poluare este foarte ridicat.

In zonele centrale ale orasului se inregistreaza, pe timp de canicula, depasiri ale concentratiilor maxim admise de gaze, mai ales din cauza constructiilor inalte care nu permit aerisirea corecta si circulatia naturala. Din masuratorile realizate in anii trecuti reiese ca pe anumite zone, poluarea cu bioxid de sulf, bioxid de carbon si oxizi de azot este foarte puternica. Cele mai poluate intersectii sunt cele din zona Bulevardul Carol cu Mosilor, la Universitate, in zona Razoare, Cotroceni, Piata Romana si Gara de Nord.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.