Doar 62 de familii din cele peste 400 ale satului Vadu Rosca au acceptat stramutarea in comuna Vulturu, restul solicitand loc de casa intr-o zona rezidentiala din Focsani. "Am alocat 25 hectare de pe islaz pentru toate familiile din Vadu Rosca. Ar fi
Doar 62 de familii din cele peste 400 ale satului Vadu Rosca au acceptat stramutarea in comuna Vulturu, restul solicitand loc de casa intr-o zona rezidentiala din Focsani. "Am alocat 25 hectare de pe islaz pentru toate familiile din Vadu Rosca. Ar fi 800 mp pentru fiecare familie, insa doar 62 de familii au facut cerere pentru aceasta locatie. Alti sateni vor sa se mute la Petresti (o locatie rezidentiala de langa Focsani n.r.), unde le-ar fi promis cineva ca le da loturi. Cei cu case mari in Vadu Rosca nici nu vor sa auda de stramutare", sustine primarul Alexandru Mihalcea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.