Primaria Municipiului Lugoj va plati, incepand cu data de 29 iulie, cel de-al saptelea cupon al obligatiunilor Lugoj in valoare de 1,26 lei pe obligatiune, se arata intr-un comunicat remis Bursei. Data de referinta pentru investitorii care beneficiaz
Primaria Municipiului Lugoj va plati, incepand cu data de 29 iulie, cel de-al saptelea cupon al obligatiunilor Lugoj in valoare de 1,26 lei pe obligatiune, se arata intr-un comunicat remis Bursei. Data de referinta pentru investitorii care beneficiaza de aceste plati este de 22 iulie. Pentru ultimul cupon aferent obligatiunilor municipale Lugoj, rata anuala a dobanzii este de 10 la suta, iar valoarea cuponului, de 1,24 lei pe obligatiune. Perioada ultimului cupon este cuprinsa intre 29 iulie si 25 octombrie, avand ca data de referinta, 19 octombrie. De asemenea, in perioada 26 octombrie - 3 noiembrie, Primaria Lugoj va plati si ultima rata a imprumutului obligatar in valoare de 50 de lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.