O data cu reluarea la tranzactionare, vinerea trecuta, pe platforma extrabursiera XMBS a unui numar de 145 de emitenti de pe Bursa Electronica Rasdaq, tranzactiile pe acest segment s-au dinamizat. Astfel, valoarea totala a schimburilor realizate pe m
O data cu reluarea la tranzactionare, vinerea trecuta, pe platforma extrabursiera XMBS a unui numar de 145 de emitenti de pe Bursa Electronica Rasdaq, tranzactiile pe acest segment s-au dinamizat. Astfel, valoarea totala a schimburilor realizate pe mecanismul de negociere XMBS intr-o singura sedinta s-a cifrat la 5,95 milioane lei. Lichiditatea, ridicata pentru o astfel de piata, s-a datorat tranzactiilor cu titlurile Conserv Buftea, in valoare totala de 3,75 milioane lei, dar si celor cu actiunile Alcom Zalau, de 1,83 milioane lei. Societatea Comat Giurgiu a fost a treia in topul celor mai tranzactionate de pe acest segment, cu un rulaj de 112.744 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.