Otelul Galati a intrat in normalitate. Ramasa fara antrenor dupa despartirea de Mihai Stoichita, trupa de la malul Dunarii are incepand de astazi un nou tehnician, in persoana lui Aurel sunda. Acesta a semnat o intelegere pe un an, cu drept de prelun
Otelul Galati a intrat in normalitate. Ramasa fara antrenor dupa despartirea de Mihai Stoichita, trupa de la malul Dunarii are incepand de astazi un nou tehnician, in persoana lui Aurel sunda. Acesta a semnat o intelegere pe un an, cu drept de prelungire pentru inca un sezon. Valoarea contractului: aproximativ 150.000 de euro. "M-am inteles cu presedintele Viorel Anghelinei. in cele doua zile in care am stat in cantonamentul Otelului am pus la punct toate detaliile contractului. Am batut palma cu oficialii clubului, deci sunt antrenorul Otelului", a marturisit, ieri, tehnicianul, care se afla la Cluj pentru a-si strange bagajele. "Ma bucur ca a acceptat. A impus cateva conditii pe care actionarii clubului le-au acceptat. E antrenorul de care avem nevoie", a marturisit Viorel Anghelinei. sunda, care va avea ca prim obiectiv clasarea echipei in primele 10, a precizat ca mai doreste intarirea lotului cu trei jucatori, dintre care unul ar putea fi Paleacu, de la Poli Timisoara. "Cea mai buna metoda in fotbal este cea care aduce rezultate. Sper ca noua mea echipa sa debuteze cu dreptul in noul sezon, chiar daca vom juca in prima etapa cu Dinamo", a subliniat Aurel sunda.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.