Chiar daca nu are decat 19 ani, spaniolul Rafael Nadal este foarte aproape de a rescrie istoria in tenisul profesionist. El se afla la doar sase victorii de egalarea recordului de victorii consecutive obtinute pe zgura, performanta detinuta din 1995
Chiar daca nu are decat 19 ani, spaniolul Rafael Nadal este foarte aproape de a rescrie istoria in tenisul profesionist. El se afla la doar sase victorii de egalarea recordului de victorii consecutive obtinute pe zgura, performanta detinuta din 1995 de austriacul Thomas Muster.
Ibericul a reusit cel de-al 34-lea succes al sezonului ieri, in finala turneului de 611.250 de euro de la Stuttgart, unde l-a invins cu 6-3, 6-3, 6-4, pe argentinianul Gaston Gaudio. Printre altele, in acest an, Nadal a reusit sa se impuna si in ultimul act al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.