Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho (foto), a declarat ca se teme pentru siguranta familiei sale, mai ales dupa atentatele ce au avut loc la Londra in aceasta luna, a anuntat publicatia Sunday Mirror. "Sunt ingrijorat nu numai pentru mine, ci
Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho (foto), a declarat ca se teme pentru siguranta familiei sale, mai ales dupa atentatele ce au avut loc la Londra in aceasta luna, a anuntat publicatia Sunday Mirror. "Sunt ingrijorat nu numai pentru mine, ci si pentru londonezi. Acum eu apartin Londrei. Sotia si familia mea locuiesc acolo si normal ca sunt ingrijorat", a spus Mourinho, care se afla cu Chelsea in turneu in SUA.
Jose Mourinho a precizat ca, desi situatia de la Londra il ingrijoreaza, aceasta nu trebuie sa duca la schimbarea stilului de viata al londonezilor. "Trebuie sa fim puternici si sa mergem mai departe", a adaugat antrenorul portughez.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.