Ca politicienii mint nu mai enerveaza pe nimeni. stim asta asa cum stim ca dupa zi vine noaptea. Uneori insa avem si pretentii: sa ne minta frumos! si e firesc sa fie asa atunci cand tu, cetatean, esti mintit cu grosolanie. De pilda, aflat in weekend
Ca politicienii mint nu mai enerveaza pe nimeni. stim asta asa cum stim ca dupa zi vine noaptea. Uneori insa avem si pretentii: sa ne minta frumos! si e firesc sa fie asa atunci cand tu, cetatean, esti mintit cu grosolanie. De pilda, aflat in weekend la Maracineni, premierul Tariceanu povestea cui a vrut sa-l asculte cat de mult si-a dorit el alegeri anticipate, iar inundatiile i-au naruit visul. Pai, imediat dupa alegeri - atunci cand presedintele Basescu a lansat subiectul - avea alta parere; si acum trei luni, si acum doua luni, ba chiar si cu o zi inainte de a-si da celebra "demisie"... si atunci, mai poti sa-l crezi? Nicidecum, chiar si daca te-ai stradui, sustinator al domniei sale fiind.
Sau presedintele Traian Basescu. N-a trecut nici un an de cand varsa lacrimi de crocodil pe umarul lui Theodor Stolojan cel "grav" bolnav. Acum, viu si nevatamat, ba chiar zglobiu, Stolojan se ofera sa-i ia lui Tariceanu jucaria numita PNL. Nu tu o tuse, nu tu un junghi, ceva! De boala nu-si mai aminteste nimeni, eventual se uita urat la tine daca aduci chestiunea in discutie. Tot presedintele Basescu, pe vremea cand era doar candidat, se uita drept in ochii natiunii si-i spunea ca alegerile au fost fraudate. Acuzat ca minte, Basescu promitea dovezi, anchete, comitete, comitii... A ajuns presedinte, s-a mutat la Vila Lac 3, iar "frauda" a ramas internata pe undeva prin acelasi salon cu "boala" lui Stolojan. Sa fie vorba de acelasi Traian Basescu care promitea ca va da inapoi statului casa pe care si-a repartizat-o in calitate de primar? Parca el e!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.