Aflat intr-un turneu cu echipa in Statele Unite, tehnicianul echipei Chelsea a declarat pentru publicatia Sunday Mirror ca se teme pentru siguranta familiei sale, mai ales dupa atentatele ce au avut loc la Londra in aceasta luna: "Am primit mai mult
Aflat intr-un turneu cu echipa in Statele Unite, tehnicianul echipei Chelsea a declarat pentru publicatia Sunday Mirror ca se teme pentru siguranta familiei sale, mai ales dupa atentatele ce au avut loc la Londra in aceasta luna: "Am primit mai multe mesaje dupa ultimele atacuri. Sunt ingrijorat, nu numai pentru mine ci si pentru londonezi. Acum eu apartin Londrei. Sotia si familia mea locuiesc acolo si bineinteles ca sunt ingrijorat". Mourinho a precizat ca, desi situatia de la Londra il ingrijoreaza, aceasta nu trebuie sa duca la schimbarea stilului de viata al londonezilor. "Nu putem sa ne schimbam viata. Trebuie sa fim puternici si sa mergem mai departe".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.