Banca centrala a Japoniei va spori masurile de siguranta financiara, in vederea evitarii scurgerii de fonduri catre teroristi, se arata intr-un comunicat al bancii, preluat de AP. In acest sens, bancile vor solicita toate actele de identitate chiar p
Banca centrala a Japoniei va spori masurile de siguranta financiara, in vederea evitarii scurgerii de fonduri catre teroristi, se arata intr-un comunicat al bancii, preluat de AP. In acest sens, bancile vor solicita toate actele de identitate chiar pentru sumele care vor depasi 1.000 de yeni (890 de dolari). In momentul de fata, bancile nu solicita acte de identitate decat pentru transferuri care depasesc 2 milioane de yeni (18.000 de dolari). Aceasta masura survine dupa ce numarul transferurilor suspecte efectuate pe teritoriul Japoniei a crescut de la 7.000 in 2000 la 95.000 in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.