Campania de cautare a celor doua fetite disparute a continuat zi si noapte. Ieri seara, cei patru agenti de la Politia Capitalei si de la Sectia 4 au reusit sa le gaseasca tefere si nevatamate. in urma publicarii ma-terialului de sambata, zeci de cit
Campania de cautare a celor doua fetite disparute a continuat zi si noapte. Ieri seara, cei patru agenti de la Politia Capitalei si de la Sectia 4 au reusit sa le gaseasca tefere si nevatamate. in urma publicarii ma-terialului de sambata, zeci de cititori ai ziarului Libertatea au sunat familiile si la Politie pentru a da amanunte despre ultimul loc in care au fost vazute Ana Maria si Claudia. La patru zile de la disparitie, parerea politistilor a fost ca fetele nu au fost rapite. Primele informatii au condus la ideea ca fata cea mare, Claudia, ar fi plecat de buna voie cu tot cu Ana Maria. Desi are numai 14 ani, Claudia a reusit sa convinga ca fetita din carucior (Ana Maria) este fiica sa.
"Nu mai stiu ce sa cred. Am aflat ca politia urmareste doua piste. Oricum, va multumim din suflet ca ne ajutati sa ne recuperam copilul", ne-a spus Maria Mitrica, mama fetitei de doi anisori. Informatiile au inceput sa curga sambata dimineata, cand Maria a aflat de la o cititoare a ziarului Libertatea ca fetele au fost vazute in tramvaiul 16. Erau insotite de un baiat, despre care nu se stiu deocamdata prea multe.
Potrivit cercetarilor politiei, fetele ar fi dormit o noapte intr-un apartament din Pantelimon, fiind gazduite pana dimineata chiar de baiatul din tramvai. A doua zi, joi, un taximetrist le-a dus la Lehliu, la familia lui Razvan.
"Taximetristul a fost platit cand a ajuns cu fetele. Azi (n.r. ieri) am aflat ca au fost trimise iar in Bucuresti. Nu mai stiu ce sa cred, sunt disperata. Este numai un copilas de doi ani, nu are nici o vina", continua Maria.
Nimeni nu isi explica motivele pentru care o fata de 14 ani dispare impreuna cu un copil in carucior si isi aroga statutul de mama.
"Nu pot sa inteleg ce a fost in mintea Claudiei. De la psihologii Politiei am inteles ca este posibil ca fata cea mare sa fi incercat sa ma imite. Sa aiba si ea un copil", ne explica mama indurerata.
Din anchetele Politiei a rezultat si o a doua pista. Mama fetei de 14 ani a fost singura care in timpul declaratiilor a avut un comportament ciudat. Ieri la pranz, politistii le cautau pe Claudia si Ana Maria prin cartierul Berceni.
in cele din urma fetele au fost gasite in apartamentul unei batrane din cartierul Titan. Claudia o convinsese ca fetita din carucior este copilul ei si ca are nevoie de gazduire.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.