Spaniolul Fernando Alonso (Renault) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, desfasurat duminica pe circuitul de la Hockenheim.
Ibericul a obtinut a sasea victorie in cele 12 curse disputate in acest an si a devenit principalul ca
Spaniolul Fernando Alonso (Renault) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, desfasurat duminica pe circuitul de la Hockenheim.
Ibericul a obtinut a sasea victorie in cele 12 curse disputate in acest an si a devenit principalul candidat la titlul de campion in acest sezon, avand acum 36 de puncte in fata principalului sau urmaritor, finlandezul Kimi Raikkonen. Iar pana la finalul sezonului mai sunt de disputat doar 7 etape. in Germania, Alonso a fost urmat de columbianul Juan Pablo Montoya (McLaren-Mercedes) si de britanicul Jenson Button (BAR Honda). Plecat din pole position, Raikkonen a fost din nou tradat de mecanica monopostului sau McLaren-Mercedes si a fost nevoit sa abandoneze in timp ce domina cu autoritate cursa.
in alta ordine de idei, cu o zi inaintea desfasurarii cursei, grupul Hutchison Whampoa, din Hong Kong, a facut o oferta in valoare de un miliard de dolari pentru preluarea Formulei 1. Directorul comercial al "Marelui Circ", Bernie Ecclestone, s-a intalnit deja cu membri din conducerea diviziei de media a Hutchison Whampo, Tom Group.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.