Director al Circului Globus Circul Globus sustine in aceasta perioada, pe plajele Litoralului romanesc, minispectacole gratuite care vor avea loc pana la sfarsitul lunii august. Este o premiera in Romania, proiectul fiind inspirat de spectacolele
Director al Circului Globus

Circul Globus sustine in aceasta perioada, pe plajele Litoralului romanesc, minispectacole gratuite care vor avea loc pana la sfarsitul lunii august. Este o premiera in Romania, proiectul fiind inspirat de spectacolele desfasurate pe plajele exotice din strainatate. Doua caravane care fac ocolul principalelor statiuni ii incanta pe cei mici si deopotriva pe cei mari cu momente de circ si dans de 30-40 de minute. Pe langa reprezentatiile gratuite, incepand din 29 iulie si pana la jumatatea lunii septembrie, turistii se vor putea delecta cu spectacole in toata regula, sustinute in cortul ce va fi ridicat in statiunea Mamaia. Aici se va percepe taxa pe bilete, pentru a putea acoperi intretinerea animalelor in aceasta perioada. ""Aceste minispectacole ce se desfasoara pe tot Litoralul, pe plaja si pe diverse terase, sunt concepute pentru ca turistii sa aiba parte de distractie gratis. Acest lucru se intampla in toata lumea, iar acum se intampla si la noi, caravanele fiind primite cu mare succes de public"", ne-a spus Brandusa Novac, director al Circului Globus. Pentru distractia inedita oferita turistilor aflati pe plajele romanesti, Jurnalul National o declara pe Brandusa Novac: ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.