Fostul dinamovist Dan Alexa a jucat 90 de minute de la egal la egal cu vedetele lui Real Madrid. Actuala formatie a romanului, Beijing Guoan, a pierdut greu, 2-3, intalnirea cu superechipa lui Vanderlei Luxemburgo. Dan Alexa s-a aflat sambata fata

Fostul dinamovist Dan Alexa a jucat 90 de minute de la egal la egal cu vedetele lui Real Madrid. Actuala formatie a romanului, Beijing Guoan, a pierdut greu, 2-3, intalnirea cu superechipa lui Vanderlei Luxemburgo.

Dan Alexa s-a aflat sambata fata in fata cu ""galacticii"" de la Real Madrid. Romanul a jucat 90 de minute pentru echipa sa, Beijing Guoan, intr-o partida amicala la capatul careia spaniolii au invins cu 3-2, dupa ce chinezii au condus in doua randuri.
REMARCABIL. Fostul mijlocas al lui Dinamo nu s-a lasat impresionat de numele ilustrilor sai adversari, masurandu-si puterile cu Zidane, Raul sau Roberto Carlos. Daca primul gol al chinezilor a avut un autor autohton, Lu Jiang (a€™30), cea de-a doua reusita a fost una ""europeana"". In minutul 73, Alexa a luat o actiune pe cont propriu, a trecut de Diogo si de Gravesen, apoi i-a pasat perfect sarbului Jelici, care a inscris pentru 2-1. In ansamblu, evolutia lui Alexa a fost remarcabila, mai ales ca a avut numeroase incursiuni ofensive, determinandu-l pe trimisul special al cotidianului AS sa se intrebe: ""Oare cum o fi ajuns tocmai aici?"".
CU GREU. Desi au fost nevoiti sa transpire serios, madrilenii au izbutit insa de fiecare data sa revina. La 1-0 a egalat Raul (a€™37), apoi Guti (a€™78). Golul victoriei madrilene a venit in minutul 81, in urma unui penalty transformat de Figo. La partida disputata pe Stadionul ""Muncitoresc"" din Beijing a asistat, alaturi de presedintele Realului, Florentino Perez, si premierul spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero.

CUTREMURUL SPANIOL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.