Fost ofiter la Biroul Antidrog al CZCCOA Constanta, Catalin Dumitru Ciulei a intrat pe mana procurorilor anticoruptie, dupa ce a fost denuntat ca a primit mita 3.560 dolari SUA si 3.000 de euro.
Barbatul este cercetat de PNA pentru trafic de
Fost ofiter la Biroul Antidrog al CZCCOA Constanta, Catalin Dumitru Ciulei a intrat pe mana procurorilor anticoruptie, dupa ce a fost denuntat ca a primit mita 3.560 dolari SUA si 3.000 de euro.
Barbatul este cercetat de PNA pentru trafic de influenta, alti colegi de breasla facand obiectul unor anchete de la inceputul acestui an. Doua persoane din Constanta au facut plangeri impotriva agentului principal Ciulei, acuzandu-l ca le-a cerut bani pentru a le face rost de pasapoarte noi.
Cei in cauza fusesera repatriati din SUA, in cursul anului 2004, deoarece nu aveau viza de sedere legala, dar intentionau sa se intoarca in aceasta tara cu toate ca aveau interdictie.
Ciulei s-a oferit sa-i ajute, precizand ca le poate obtine documente de calatorie noi in schimbul celor vechi expirate, nu inainte insa de a primi banii ceruti.
Dupa reclamatie, dosarul a fost trimis la PNA iar, prin dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane, agentul principal de politie a fost pus la dispozitia IPJ Constanta si va fi deferit si Consiliului de judecata al institutiei.
Pana la finalizarea anchetei, Ciulei a fost incadrat in dispozitivul de ordine publica de la Eforie, fiid demarate deja formalitatile pentru trecerea sa in rezerva.
De la inceputul anului in curs, IPJ Constanta a instrumentat si inaintat spre solutionare Parchetului 26 de dosare penale privind fapte de coruptie.
Dintre acestea, 17 au fost de luare de mita, doua de dare de mita si sase de trafic de influenta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.