Introdus in 1999, modelul Kawasaki Ultra 150 a stabilit noi standarde ale acceleratiei, vitezei, puterii motorului si, nu in ultimul rand, a design-ului. Nu este doar cel mai rapid Jet Ski produs de compania japoneza, este si cel mai rapid din lume.
Introdus in 1999, modelul Kawasaki Ultra 150 a stabilit noi standarde ale acceleratiei, vitezei, puterii motorului si, nu in ultimul rand, a design-ului. Nu este doar cel mai rapid Jet Ski produs de compania japoneza, este si cel mai rapid din lume. Design-ul in forma de V ii permite o excelenta putere de penetrare a apei.
Sub capota se afla performanta care anuleaza orice tip de competitie. In interiorul unei puternice uzine, cei trei cilindri uriasi dezvolta o putere de 1.176 cc. Cei trei carburatori CV descendenti masoara 40 de mm si sunt prevazuti cu camasa de apa proprie care contribuie la cresterea capacitatii de racire, conducta de admisie fiind intoarsa la 45 de grade. Odata atins butonul de pornire electrica, simti cum motorul prinde viata sub tine. Nici dotarile tehnice nu ies din caracteristica de ultra: Instrumentele digitale din dotarea consolei includ indicatorul de viteza, tahometrul, indicatori de verificare a uleiului si combustibilului. Carena asigura spatii largi pentru picioare, ceea ce permite un mai mare spatiu de manevra si schimbarea facila a greutatii corpului in timpul navigarii. Saua construita pentru doua persoane este extrem de moale si confortabila, iar ghidoanele captusite asigura facilitatea utilizarii.
Manevrarea sa este extrem de usoara pe ape linistite, in cazul navigarii pe ape involburate lucrurile se complica. Viteza maxima inregistrata in timpul testelor a atins 66 de metri pe ora.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni:
Lungime: 114 cm
Latime: 113 cm
Inaltime: 100 cm
Greutate pe uscat: 284 kg
Tip motor: 2 timpi cu 3 cilindri
Bore x stroke: 80.0 x 78.0 mm
Aprindere: electrica
Raport compresie: 5.8:1
Tip racire: apa
Alezaj cursa: 80.0 x 78.0mm
Sistem alimentare: carburator Triple Keihin CDCV40 cu o singura pompa
Capacitate rezervor carburant: 24.6 litri
Capacitate rezervor ulei: 4.5 litri


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.