Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a venit cu o zi inaintea intalnirii cu filialele partidului, cu un mesaj categoric pentru adversarii sai politici in care spune ca nu va pleca din fruntea partidului. El a sustinut, joi seara, intr-o emisiun
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a venit cu o zi inaintea intalnirii cu filialele partidului, cu un mesaj categoric pentru adversarii sai politici in care spune ca nu va pleca din fruntea partidului. El a sustinut, joi seara, intr-o emisiune televizata citata de Mediafax, ca nu se clatina "cu una cu doua", din fruntea partidului si ca multi dintre colegii sai liberali, cu mai putina experienta politica, "si-au pierdut busola" si isi schimba opiniile "la o adiere de vant". "Eu, ca presedinte al PNL si ca premier, am o responsabilitate pe care mi-o asum. Nu ma clatin cu una cu doua. In PNL sunt acum o serie de oameni care, din oportunism sau insuficienta experienta politica, isi schimba imediat parerile, la o adiere de vant si incearca sa profite de o anumita situatie", a afirmat liderul PNL. Tariceanu a apreciat ca "din cauza lipsei de experienta a multora din PNL, unii si-au pierdut busola, sunt speriati cand scrie presa ca in PNL este o situatie dificila". "Unii s-au speriat. Sunt derutati. Nu au experienta politica. Avem baieti care au intrat de patru-cinci ani in partid si nu au facut nimic. Este foarte greu", a mentionat Tariceanu, referindu-se la unii dintre colegii sai mai tineri din PNL, despre care a spus ca acum vor sa fie ministri. Referitor la declaratia data de Theodor Stolojan, Tariceanu a dat asigurari ca il apreciaza pe fostul presedinte al PNL, dar a spus ca nu intelege chiar toate frazele din declaratia lui Stolojan. "Ma intereseaza intotdeauna punctul lui de vedere. Acum nu este momentul de jocuri politice, in contexul crizei sinistratilor", a mai spus liderul PNL. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.