Bulgaria are nevoie de o coalitie larga de guvernamant pentru a evita haosul care domneste in Romania, a declarat vineri Rumen Ovcearov, vicepresedinte al Partidului Socialist (PSB), imediat dupa ce Miscarea Nationala Simeon al II-lea (MNS) a respins
Bulgaria are nevoie de o coalitie larga de guvernamant pentru a evita haosul care domneste in Romania, a declarat vineri Rumen Ovcearov, vicepresedinte al Partidului Socialist (PSB), imediat dupa ce Miscarea Nationala Simeon al II-lea (MNS) a respins oferta socialistilor de a participa la guvernare, informeaza Sofia News Agency preluata de Rompres. "Se pare totusi ca unele persoane nu sunt constiente de acest lucru", a spus Ovcearov, vorbind pentru postul national de radio. El a criticat "pseudoargumentele" oferite de Simeon Saxa Coburg-Gotha, liderul MNS, in sprijinul deciziei anuntate vineri. Responsabilul socialist a mai declarat ca formatiunea sa va apela la asa-numitul Plan B si va cauta un al treilea aliat de coalitie in locul MNS, fara a dezvalui care ar putea fi acesta. Rumen Ovcearov a mai spus ca sprijinul unor parlamentari separati va fi crucial pentru votul de investitura a echipei guvernamentale pe care premierul desemnat, socialistul Seghei Stanisev, o va prezenta in fata Parlamentului marti, 26 iulie. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.