Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat joi seara, la Realitatea Tv, ca o eventuala remaniere guvernamentala ar avea ca scop includerea in Cabinetului a unor ministri foarte performanti, capabili sa indeplineasca obiectivul de integrare in UE. T
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat joi seara, la Realitatea Tv, ca o eventuala remaniere guvernamentala ar avea ca scop includerea in Cabinetului a unor ministri foarte performanti, capabili sa indeplineasca obiectivul de integrare in UE. Tariceanu a mai spus ca este posibil sa propuna efectuarea unei remanieri guvernamentale, dupa ce va prezenta bilantul activitatii Executivului de la preluarea mandatului. "Pentru ca obiectivul privind aderarea la Uniunea Europeana sa fie indeplinit, este nevoie de oameni foarte performanti. Daca unui ministru ii pot da nota sapte, el este unul bun, dar am nevoie de ministri foarte buni", a adaugat premierul. El a aratat ca in Guvern sunt si ministri seriosi si eficienti, dar care nu au stiut sa comunice public rezultatele activitatii lor, apreciind, totodata, ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este, probabil, cel mai eficient membru al Cabinetului. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.