Seful delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, se afla in vizita, azi si maine, in judetul Mehedinti pentru a verifica personal cum au fost folosite fondurile europene. Scheele are in program trecerea prin patru localitati care au p
Seful delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, se afla in vizita, azi si maine, in judetul Mehedinti pentru a verifica personal cum au fost folosite fondurile europene. Scheele are in program trecerea prin patru localitati care au primit bani de la PHARE, in suma totala de 386.348 de euro, pentru a verifica daca banii au fost folositi in scopul pentru care s-a solicitat finantarea.

Vicepresedintele PD Radu Berceanu are o spinoasa problema legislativa: daca Ion Iliescu a platit chirie pentru sala in care a oferit o cupa de sampanie colegilor sai, cu ocazia implinirii varstei de 75 de ani. Berceanu i-a urat la randul sa "La multi ani" si sa nu uite sa treaca si pe la casierie, sa achite chiria salii. "Vigilent", i-a cerut fostului presedinte sa declare si cadourile primite.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.