Adrian Mutu are un nou scop in viata. Atacantul lui Juventus Torino a declarat intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere Canadese" ca doreste sa fie un model de comportament pentru tineri. "Intr-un anumit sens pot fi un exemplu pentru tineri: c
Adrian Mutu are un nou scop in viata. Atacantul lui Juventus Torino a declarat intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere Canadese" ca doreste sa fie un model de comportament pentru tineri. "Intr-un anumit sens pot fi un exemplu pentru tineri: cum am fost unul negativ, acum vreau sa fiu unul pozitiv, sa demonstrez tuturor ca se pot schimba, cu vointa si sacrificiu. Si evident cu noroc, pentru ca este nevoie de cineva care sa creada in tine", a completat "Briliantul". Mutu nu a uitat sa aminteasca si de ajutorul acordat de "Batrana Doamna", care l-a achizitionat intr-un moment mai mult decat delicat. "Cei de la Juventus mi-au facut un cadou frumos, au crezut in mine, iar eu ii voi rasplati", a completat Mutu. Atacantul considera ca de multe ori publicatiile au exagerat aventurile sale. "De cele mai multe ori s-a exagerat, desi a fost si ceva adevarat. Mai ales in Romania nu mi-au fost iertate greselile din trecut si oamenii au ramas in minte cu imaginea mea din acea vreme. Vreau ca toti conationalii mei sa fie mandri de mine, mai ales cei 100.000 de romani care traiesc la Torino, eu joc si pentru ei", a adaugat Mutu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.