Zilele acestea sarbatorim presa libera. Noi, care am trait sub dictaturile lui Carol al II-lea, Ion Antonescu, Gheorghiu-Dej si Ceausescu, stim ce este o presa cu botnita cenzurii, devenita buletinul de stiri al Puterii si instrumentul de intoxicare
Zilele acestea sarbatorim presa libera. Noi, care am trait sub dictaturile lui Carol al II-lea, Ion Antonescu, Gheorghiu-Dej si Ceausescu, stim ce este o presa cu botnita cenzurii, devenita buletinul de stiri al Puterii si instrumentul de intoxicare si manipulare a populatiei. E drept ca, din 1990, ne bucuram, in mod surprinzator, de o presa libera, caci cei ce au blocat cat au putut (incepand cu Ion Iliescu si Petre Roman) reformele si au inabusit, cu violenta minerilor, protestele celor ce le cereau, au lasat frau liber jurnalistilor, care, cu unele derapaje nefericite, au slujit democratia, au catalizat reformele si au fost adevarata Opozitie din Romania, fapte pentru care trebuie sa le multumim.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.