Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Maracineni, ca daca exista oameni politici in Alianta DA care se gandesc la o guvernare prin compromisuri cu PSD, mai bine formatiunile aflate acum la putere se retrag de la guvernare, informeaza Mediaf
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Maracineni, ca daca exista oameni politici in Alianta DA care se gandesc la o guvernare prin compromisuri cu PSD, mai bine formatiunile aflate acum la putere se retrag de la guvernare, informeaza Mediafax. Seful statului a precizat ca nu-l intereseaza decat stabilitatea, "politica generata de o guvernare care sa nu faca compromisuri". "Daca exista in Alianta oameni politici care gandesc la o guvernare prin compromisuri cu PSD, mai bine plecam de la guvernare. Spunem poporului ca n-am putut", a afirmat Traian Basescu. El a facut aceleasi declaratii si cu o zi in urma, la deschiderea cursurilor unei universitati de vara, unde a marturisit ca niciodata nu va accepta o alianta cu PSD sau cu PRM. "Ma deranjeaza, chiar daca nu strig, orice fel de colaborare cu PSD", sublinia joi seful statului. El adauga: "Nu vom putea negocia la nesfarsit legile cu PSD, pentru ca exact in aceasta zona este nevoie de interventie eficienta. Tara este si ar fi ramas stabila in acceptiunea europeana si daca s-ar fi declansat procedura alegerilor anticipate".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.