Ma numesc Alexandrescu George si locuiesc in Ploiesti. Boala de care eu sufar si lipsurile au adus-o pe mama mea in pragul disperarii. A facut cateva memorii si la Primaria orasului Ploiesti, dar fara nici un rezultat. Cred ca singura rezolvare o put
Ma numesc Alexandrescu George si locuiesc in Ploiesti. Boala de care eu sufar si lipsurile au adus-o pe mama mea in pragul disperarii. A facut cateva memorii si la Primaria orasului Ploiesti, dar fara nici un rezultat. Cred ca singura rezolvare o putem gasi cu ajutorul ziarului pe care il cumparam in fiecare zi. Ducem lipsa de cel mai elementar lucru: apa potabila. Desi, locuim aproape de centrul orasului si toti vecinii nostri au apa, noi nu avem bani sa ne tragem conducta. Am inteles de la mama ca este foarte scump. Din cauza apei nu avem nici WC. Cred ca nimic nu este mai grav decat lipsa apei. Poate cineva rade, dar este strigator la cer ce ni se intampla. Banii pe care ii are mama mea abia ne ajung pentru medicamentele de care am nevoie in permanenta si pentru restul cheltuielilor. Pana acum am rezistat asa, dar nu se mai poate, luam apa din vecini.
Va rog sa ne ajutati sa avem si noi apa, pentru ca nu avem la cine sa apelam.


George Aurelian Alexandrescu, Ploiesti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.