Municipiul Arad plateste, incepand cu data de 26 iulie, dobanda aferenta celui de-al patrulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumel
Municipiul Arad plateste, incepand cu data de 26 iulie, dobanda aferenta celui de-al patrulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi si principal in perioada 26 iulie - 3 august. Rata dobanzii pentru obligatiunile Arad este de 14 la suta pe an, iar valoarea dobanzii aferente acestui cupon este de 3,5124 RON pe obligatiune. O data cu dobanda pentru cel de-al patrulea cupon, se vor plati 16,7 RON pe obligatiune din valoarea principalului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.