Compania Lafarge a lansat un nou produs performant pe piata romaneasca: cimentul ROMCIM® pentru betoane.
Acesta este primul ciment produs integral dupa o consultare prealabila a beneficiarilor. Echipa Lafarge a discutat cu peste 1.400 de mest
Compania Lafarge a lansat un nou produs performant pe piata romaneasca: cimentul ROMCIM® pentru betoane.
Acesta este primul ciment produs integral dupa o consultare prealabila a beneficiarilor. Echipa Lafarge a discutat cu peste 1.400 de mesteri si beneficiari din toata tara, pentru a afla ce anume isi doresc acestia de la un ciment modern. Cele mai importante necesitati exprimate de clienti se regasesc pe lista de caracteristici a noului tip de ciment, de la designul unic al sacului si pana la proprietatile speciale ale cimentului. Noul produs comercializat la greutate de 40 de kilograme a fost lansat pe piata in ambalaje de hartie si folie de polietilena. Una dintre principalele caracteristici este durabilitatea crescuta, produsul avand o rezistenta la compresiune de 42,5 N/mm2, ceea ce ii ofera o flexibilitate sporita in utilizare, si reducerea riscului aparitiei fisurilor. Noul produs este fabricat la fabricile din Hoghiz, Targu Jiu si Medgidia, pentru inceput, fiind disponibil doar in zonele de sud si sud-vest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.