Suntem niste oameni disperati din cauza ca mama mea ne-a vandut casa, lasandu-ne pur si simplu in strada. La data in care va scriem aceste randuri nu avem unde locui, toate lucrurile pe care le avem stranse, in decurs de trei ani, sunt puse intr-un g
Suntem niste oameni disperati din cauza ca mama mea ne-a vandut casa, lasandu-ne pur si simplu in strada. La data in care va scriem aceste randuri nu avem unde locui, toate lucrurile pe care le avem stranse, in decurs de trei ani, sunt puse intr-un garaj la o matusa. Va rugam sa ne ajutati si pe noi sa ne gasim un loc unde putem sta linistiti, fara teama de a fi dati afara. Tin sa precizez ca, de la data de 7 iulie 2005, de cand am fost evacuati, am cautat din rasputeri sa gasim o camera sau o garsoniera, dar dupa atatea cautari tot nu am gasit. Sau am gasit, dar ne-au cerut cel putin 130 euro, ceea ce e prea mult pentru noi din cauza salariilor pe care le avem, mai ales ca avem si rate la banca.
Sotia e angajata, dar momentan e in prenatal, deoarece copilul are 1 an si opt luni, iar eu sunt angajat cu un salariu de 5-6 milioane lei.


Marian Baitan, Voluntari


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.