Uniunea Nationala a Patronatului Roman condamna lipsa de consecventa economica si politica a Guvernului Romaniei si considera ca singura solutie pentru Romania de a se integra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 este formarea unui Guvern de uniun
Uniunea Nationala a Patronatului Roman condamna lipsa de consecventa economica si politica a Guvernului Romaniei si considera ca singura solutie pentru Romania de a se integra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 este formarea unui Guvern de uniune nationala.
In viziune UNPR, acesta ar fi trebuit sa fie constituit din tehnocrati, din oameni care si-au dovedit de-a lungul timpului competentele in diverse domenii de activitate.
Acest demers ar permite continuarea procesului de integrare si realizarea reformelor in cel mai scurt timp, a declarat miercuri, pentru Rompres, Marian Petre Milut, presedintele UNPR.
In caz contrar, in viziunea reprezentantului UNPR, Romania risca sa fie decuplata de Bulgaria, iar data aderarii amanata pe termen nelimitat. "Exemplul Bulgariei in ceea ce priveste solutia politica prin realizarea unei largi coalitii la guvernare reprezinta singura solutie corecta si eficienta pentru cetatenii Romaniei. Mediul de afaceri a fost profund afectat de recentele evolutii politice. Investitiile au stagnat, iar patronii au fost nevoiti sa reevalueze planurile de afaceri. Pentru o economie functionala de piata, competitiva la nivel european, este nevoie de predictibilitate politica si economica. UNPR face un apel public catre clasa politica romaneasca pentru a depasi orgoliile si interesele de grup in favoarea unui mediu social si economic stabil", a precizat liderul UNPR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.